Gagrin Memorijal

Amel Tuka uveličao uspjeh mladih atletičara Zrinjskog

Sport / Ostali sportovi | 20. 09. 2016. u 18:33 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na stadionu Bare u Čitluku proteklog je vikenda u odličnoj organizaciji AK Brotnjo održan međunarodni miting “Dani Berbe grožđa - Bože Gagro”.

Nastupom osamnaest klubova iz BiH i Hrvatske i velikim brojem atletičara i gledatelja miting je dokazao da je jedan od boljih na ovim prostorima, osobito u afirmaciji mladih atletičara, a svojom nazočnošću na oduševljenje svih prisutnih miting je kao gost uveličao i naš najpoznatiji atletičar, Amel Tuka.

HAK Zrinjski nastupio je sa 21 atletičara i atletičarki u svim kategorijama i disciplinama, a kao što se i očekivalo, njihov nastup je donio mnoštvo zapaženih rezultata te ukupno 12 odličja u raznim disciplinama.

“Vrijedno radeći i pripremajući se za ovaj miting, uspjeh zasigurno nije mogao
izostati, što je dokazala i ova sezona, gdje su rezultati iz natjecanja u natjecanje bili sve bolji. Osobito raduje sve veći interes za ovaj sport i sve veći upis djece i mladih”, priopćili su iz HAK Zrinjski.

Svoj odličan prvi nastup i službeni rezultat ostvarili su Vana Tadić, Ema Damjanović, Anđela Lea Soldo, Marija Šunjić, Antonela Šunjić, Petar Pandža i Ivano Grabovac. Dobre nastupe i osobne rekorde ostvarili su Klara Pejdo, Ana Dorotea Markić, Magdalena Šunjić, Nina Kurtović, Melani Krstanović, Antonela Mikulić, Lana Zovko, a osobni rekord ženske štafete 4x100 postavile su A.Krtalić, L.Hadžiosmanović, M.Šunjić i A.D.Markić.

Pred atletičarima Zrinjskog i trenerima Darijom Markićem i Jadrankom Leventićem predstoje pripreme za finale Nestle atletske lige, koja će u listopadu biti održana u Banja Luci.

Rezultati HAK Zrinjski
Ivan Obradović (1. mjesto 60m; 1. 300m; 2. 4x100 štafeta)
Kristijan Crnogorac (1. mjesto dalj; 3. 60m; 2. 4x100 štafeta)
Marija Obradović (2. 50 m)
Ana Krtalić (3. 60m; 3. dalj)
Lana Hadžiosmanović (3. 110m pr.)
Mario Bilušić (2. 4x100 štafeta)
Petar Mikulić (2. 4x100 štafeta)

Kopirati
Drag cursor here to close