27. po redu

Akademija MSG i Caffe Bar Miami idu dalje

Ove godine je prijavljeno 40 seniorskih i 10 momčadi osnovnih škola grada Mostara. Podsjetimo da je prošle godine održan turnir u korona formatu u kojem je sudjelovalo 16 seniorskih ekipa, a pobjednik je bio Vaske Benz Ljuti Dolac.
Sport / Ostali sportovi | 17. 11. 2021. u 10:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je svečano otvoren 27.po redu tradicionalni Božićni malonogometni turnir HVIDR-a – Mostar 2021 odigrane su i prve utakmice, točnije njih šest. Dvije pretkola su bile na rasporedu prve večeri, plasman dalje su osigurale momčadi Interagenta Mostar i Hvidre Čitluk Premijer. Interagent Mostar je eliminirao KN Ultras Zrinjski Mostar 5:3, dok je na krilima raspoloženog Mladena Čečure koji je postigao četiri gola, Hvidra Čitluk Premijer nadigrala Razočarane.

Večer kasnije uspješne su bile momčadi Caffe Bar Miamija i Futsal akademije Stari grad Staklorad. U zanimljivim duelima, Caffe Bar Miami je pobijedio Ma-Com Stolac 6:5. Futsal akademija Stari grad Staklorad je u "nešto tvrđoj" utakmici prošla MNK Ortiješ 3:1.

Kada je u pitanju turnir osnovnih škola. U drugoj utakmici ovogodišnjeg OŠ Ivana Gundulića je deklasirala vršnjake OŠ Kruševo 16:0. Ove godine je prijavljeno 40 seniorskih i 10 momčadi osnovnih škola grada Mostara. Podsjetimo da je prošle godine održan turnir u korona formatu u kojem je sudjelovalo 16 seniorskih ekipa, a pobjednik je bio Vaske Benz Ljuti Dolac.

Utorak,16.11.

OŠ Petra Bakule - OŠ Ilići 8 : 1

Strijelci: Zvonimir Sesar 2,Tin Roga 2,Niko Biokšić,Tomislav Jozinović,Filip Zovko,Antoni Rozić // Filip Soldo

Pretkolo

Caffe Bar Miami - Ma-Com Stolac 6 : 5

Strijelci: Hrvoje Šimunović 2,Toni Dedić 2,Marko Zadrić,Mario Budimir // Bruno Moro 2,Matej Čoko,Domagoj Stanković,Dragan Petrović

Pretkolo

MNK Ortiješ : Futsal akademija Stari grad Staklorad 1 : 3

Strijelci: Antonio Cipetić // Denis Muselimović 2,Tarik Memić

 

Kopirati
Drag cursor here to close