Advent Run

Treće izdanje sarajevskog Advent Run bit će istinski spektakl sporta

Na ovoj stazi okušat će se više od 500 sudionika iz BiH i drugih zemalja, a sudionici trče kostimirani
Sport / Ostali sportovi | 13. 12. 2022. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 17. prosinca 2022. godine, Udruženje DEČKI U PLAVOM iz Sarajeva organizira treći sarajevski ''Advent Run''.

Riječ je o sportskom događaju koji u zimskoj atmosferi mjeseca prosinca unosi specifičnu draž i druženje među trkačima.

Start je u 18:00 sati ispred Zemaljskog muzeja BiH, a trči se Vilsonovim šetalištem do Dolac malte i nazad na start/cilj, u ukupnoj dužini od od 5 kilometara.

Foto: PR / Najbolji kosti prošlogodišnje utrke

Na ovoj stazi okušat će se više od 500 sudionika iz BiH i drugih zemalja, a sudionici trče kostimirani. Fokus nije samo na trčanju već i na druženju i zajedničkim prazničnim kreacijama kojima iz godine u godinu ova utrka obiluje jer svake godine neko ponese titulu najbolje kostimiranog trkača/trkačice.

Treće izdanje sarajevskog ''Advent Run'' bit će istinski spektakl sporta i nezaboravna zabava za sve sudionike i posjetitelje.

Nakon utrke očekuje nas koncert grupe ''M.A.S.H'' uz adventske delicije i neizostavnu nagradnu tombolu, a sve to u ''Stage parku'' kod Zemaljskog muzeja BiH. Svi sudionici utrke u svom startnom paketu pronaći će unikatnu šolju za čaj, kapu, te druge poklone sponzora.

''Advent Run'' je savršena prilika da se okušaju u trčanju ili šetanju, da budu dijelom ovog sportskog druženja, te da izgrade nova prijateljstva i upoznaju čari u kojima trkačka zajednica uživa preko cijele godine dok obilazi utrke u Bosni i Hercegovini i regiji.

Kratkotrajne obustave prometa moguće su u terminu 18:00 do 18:30 sati na raskrsnicama Vilsonovo šetalište-Topal Osman paše i Vilsonovo šetalište-Hamdije Čemerlića, te se organizatori unaprijed zahvaljuju građanima na strpljenju.

Kopirati
Drag cursor here to close