Mostarski sambo klub ima još razloga za slavlje

Adnan Demirović osigurao pobjedu reprezentaciji Europe

Reprezentativac BiH i član Sambo kluba "Neretva", Adnan Demirović, kapetan reprezentacije Europe sjajnom borbom dolazi do pobjede i dovodi reprezentaciju Europe na pobjedničko postolje.
Sport / Ostali sportovi | 17. 09. 2022. u 17:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon sjajnih rezultata i osvojenih brončanih medalja na Europskom prvenstvu koje se održava u Novom Sadu, dan ranije, članovi Sambo kluba "Neretva" su opet bili u centru pažnje. Naime, član ovog kluba Adnan Demirović je nastupio za reprezentaciju Europe u sklopu World Cup "Serbia Sambo Opena".

Zajedno s Adnanom boje Europe branili su reprezentativci i reprezentativke Grčke (dvoje), Bugarske (četvero), te Nizozemske (jedan) u meču protiv domaće reprezentacije Srbije.

Na samom početku Europa je gubila 2:0, pobjeda Bugarske reprezentativke donosi 2:1. Nakon toga Srbija ponovno vodi sa 3:1, a potom troje takmičara iz Bugarske osvajaju sva tri boda, prave preokret nakon kojeg Europa ponovo vodi 4:3. Na kraju je meč odluke bio u rukama Adnan Demirovića, ostalo je pitanje hoće li reprezentacija Europe potvrditi svoj trijumf ili će nakon poravnanja pobjednika odlučiti broj osvojenih bodova (bala).

Reprezentativac BiH i član Sambo kluba "Neretva", Adnan Demirović, kapetan reprezentacije Europe sjajnom borbom dolazi do pobjede i dovodi reprezentaciju Europe na pobjedničko postolje. Budući da je posljednja borba bila ta koja odlučuje pobjednika pehar je ipak pripao reprezentaciji BiH, jer su svi vidjeli veliki potencijal, želju i zaslugu u ekipnom natjecanju.

Pored ovog uspjeha Domagoj Jozeljić je danas nastupio u uzrastu juniora te došao do borbe za brončanu medalju. Uz lakšu ozljedu ramena (istegnuće) borbu je završio porazom tek u 3:07 minuti borbe čime je pokazao veliku želju i odličan otpor starijem reprezentativcu iz Bugarske. Ovom borbom je okončao svoj nastup te osvojio sjajno 5. mjesto na prvenstvu Europe u uzrastu juniora. Podsjećamo kako je Jozeljić jučer u uzrastu ml.juniora ostvario povijesni rezultat osvojivši brončano odličje u veoma jakoj konkurenciji.

U nedjelju ovaj mostarski klub još očekuje jedan nastup u uzrastu seniora gdje se također nadaju dobrom plasmanu.

Kopirati
Drag cursor here to close