Drugo izdanje

Vrlo dobri rezultati na Veležovom kupu

Plivački klub 'Velež' ovom prilikom želi da se zahvali svim sudionicima, gostima i sponzorima koji su pomogli održavanju ovog mitinga.
Sport / Ostali sportovi | 13. 02. 2019. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle subote u organizaciji Plivačkog kluba 'Velež' uspješno je organiziran 2. Velež Cup, međunarodno plivačko natjecanje koje se održalo na olimpijskom bazenu Otoka u Sarajevu.

Na natjecanju je sudjelovalo preko 300 plivača iz 20 klubova. Plivački klub 'Velež' je predstavljalo 27 plivača i plivačica.

Adel Grebović, Adnan Žmiro, Ali Repeša, Ali Salčin, Andrija Milićević, Bakir Bajgorić, Benjamin Muratović, Danin Bećirević, Danis Alikalfić, Daris Ćumurija, David Zečević, Harun Omanić, Jasmin Bratić, Meris Jašari, Miralem Marić, Nedim Žujo, Omar Dušić, Tarik Abadžija, Tarik Marić, Timam Ramić, Džana Žmiro, Ena Maksumić, Lana Janković, Majda Spahić, Mia Ćorić, Nina Čerkić, Sarrah Nuspahić.

Postignuti su sljedeći rezultati:
Danis Alikalfić - dvije zlatne medalje na 50 m i 100 m leđnim stilom;
Tarik Marić - zlatna medalja na 50 m prsnim stilom;
Benjamin Muratović - dvije srebrne medalje na 100 m prsno i 50 m delfin. Dvije brončane medalje je osvojio na 50 m prsnim stilom i 100 m slobodno;
Adel Grebović - jedna bronca na 50 m leđnim stilom;
Miralem Marić - jedna bronca na 50 m prsnim stilom;
Mia Ćorić - jedna bronca na 100 m delfin;
Sarrah Nuspahić - jedna bronca na 100 m leđnim stilom.

Svi ostali plivači su popravili svoja vremena i treneri Marina Balić i Amar Pezo su zadovoljni počekom sezone. Plivački klub 'Velež' je iskoristio ovu priliku da nagradi svoje najuspješnije plivače u 2018. godini i da im dodjeli priznanje i nagrade.

U pojedinačnoj konkurenciji priznanje je dobio Ali Repeša, državni prvak na 100 m prsno. U štafetnoj konkurenciji priznanje je dobila štafeta mlađih kadeta u sastavu Danis Alikalfić, Miralem Marić, Timam Ramić i Adnan Žmiro.

Oni su dvostruki državni prvaci u štafeti 4x50 mix na 25 i 50 m bazenima. Također su dvostruki rekorderi Bosne i Hercegovine u štafeti 4x50mix na 25 i 50 bazenima. Priznanje je uručila predsjednica kluba Žana Ramić.

Plivački klub 'Velež' ovom prilikom želi da se zahvali svim sudionicima, gostima i sponzorima koji su pomogli održavanju ovog mitinga.

Kopirati
Drag cursor here to close