Korkyra 2018

Velež s Korčule donio šest medalja

Danis Alikalfić (2006.) je postigao sjajan rezultat. U disciplinama 100 metara leđno i 100 metara slobodno Danis je osvojio dvije brončane medalje.
Sport / Ostali sportovi | 22. 04. 2018. u 18:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završen je miting "Korkyra 2018" kojeg je organizirao Korčulanski plivački klub. Miting je održan u subotu i nedjelju, 21. i 22. travnja, na Gradskom bazenu "Gojko Arneri" na Korčuli. Nastupilo je preko 120 natjecatelja iz šest klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Plivački klub 'Velež' je predstavljalo 13 plivača. Zabilježeni su odlični rezultati, a provod je bio nezaboravan. Osvojeno je šest medalja od čega je jedna zlatna, dvije srebrne i tri brončane.

Mia Dužević (2008.) je odlično plivala i osvojila je jednu zlatnu, dvije srebrne i jednu brončanu medalju. U disciplini 200 metara slobodnim stilom Mia je osvojila zlatnu medalju, a dvije srebrne je osvojila na 100 metara leđno i 100 metara slobodno.

Brončanu medalju je osvojila u disciplini 50 metara delfin. Isplivavši najveći broj bodova u svojoj kategoriji Mia je proglašena najuspješnijom natjecateljicom i nagrađena je peharom.

Danis Alikalfić (2006.) je postigao sjajan rezultat. U disciplinama 100 metara leđno i 100 metara slobodno Danis je osvojio dvije brončane medalje.

'Velež' su predstavljali su i Miralem Marić, Adnan Žmiro, Timam Ramić, Danin Bećirević, Nedim Žujo, Ali Salčin, Andrija Milićević, Jasmin Bratić, Daris Ćumurija, David Zečević i Tarik Marić, navedeno je iz tog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close