Drugačije ne može :)

Sport Talent pobjednički krenuo u 2020. godinu

U akciju su krenuli i dječaci rođeni 2009. godine te su u dva nastupa zabilježili pobjede protiv HFC Zrinjski (6:0), te HNK Branitelj (1:0) te samo nastavili jučerašnji niz pobjeda koje je na početku DFA lige ubilježila ova mostarska univerzaln
Sport / Ostali sportovi | 05. 01. 2020. u 15:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog vikenda u mostarskom Arena Sport Centru krenulo je takmičenje u DFA ligi (Dječja Fudbalska Asocijacija), regija Mostar za generacije 2009. i 2010. godišta.

Među brojnim ekipama iz cijele Hercegovine natječe se i UŠS Sport Talent koja je nakon osvajanja naslova s generacijom 2011. godište sjajno otvorila ovu ligu i u ova dva godišta.

Prvi su na teren jučer izašli dječaci rođeni 2010. godine koji su u prvoj utakmici deklasirali vršnjake iz NK Cim rezultatom 8:0. Drugi nastup donio je derbi susret protiv sjajne generacije HŠK Posušje koji su mali Mostarci nakon velike borbe uspjeli riješiti u svoju korist rezultatom 2:1. Konačno, treću pobjedu Sport Talent je dobio protiv svojih godinu dana mlađih klupskih kolega koji su nakon dominacije koju su pokazali u 2011. godištu prijavljeni za natjecanje i u generaciji 2010.

Svoje utakmice igrali su i polaznici Škole Nogometa HŠK Zrinjski. Oni su zabilježili pobjede protiv NK Cim i Sport Talent 2011, dok su remi odigrali s HŠK Posušje. Od ostalih utakmica svakako vrijedi izdvojiti pobjedu Sport Talenta 2011 koji su s 3:2 savladali ekipu AS Međugorje, branitelja naslova na državnoj razini u generaciju 2010.godišta.

Jutros su u akciju krenuli i dječaci rođeni 2009. godine te su u dva nastupa zabilježili pobjede protiv HFC Zrinjski (6:0), te HNK Branitelj (1:0) te samo nastavili jučerašnji niz pobjeda koje je na početku DFA lige ubilježila ova mostarska univerzalna škola sporta.

Kopirati
Drag cursor here to close