Suradnja

Mostar: Olimpijski dan okupio 300 sudionika

Od mostarskih sportaša sa sudionicima su se družili judaš Petar Zadro, karatisti Ivona Ćavar i Ivan Klepić, boksač Elvir Šendro, mostarska lasta Lorens Listo.
Sport / Ostali sportovi | 23. 05. 2019. u 21:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Olimpijski komitet BiH u partnerstvu sa Sportskim savezom Grada Mostara u prelijepom ambijentu Eko centra 'Novi val' Blagaj organizirao je manifestaciju Olympic day na kojoj je učešće uzelo oko 300 djece iz mostarskih osnovnih škola i Međunarodne kvalitetne škole iz Sarajeva (QSI Quality School International).

Djeca su bila jako raspoložena da se okušaju u svih 10 sportova koji su bili na programu, te su organizatori izrazili nadu da će u narednom periodu izabrati jedan od sportova i početi ga trenirati. Za sve sudionike bile su osigurane majice i diplome.

Foto: Novi val / Detalj s održanog Olimpijskog dana

U uvodnom dijelu sudionike su prigodnim govorom pozdravili potpredsjednik OKBiH Marijan Kvesić, veleposlanik Japana u BiH Hideyuki Sakamoto, predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i predsjednik uprave Toyota Adria za Balkan Kensuke Tsuchiya, dok su igre svečano otvorili bh. olimpijci koji su imali najbolje rezultate na OI u Pyong Changu, Elvedina Muzaferija i Emir Lokmić.

Od mostarskih sportaša sa sudionicima su se družili judaš Petar Zadro, karatisti Ivona Ćavar i Ivan Klepić, boksač Elvir Šendro, mostarska lasta Lorens Listo. Tijekom druženja u Blagaju bili su zastupljeni sportovi poput karatea, gimnastike, boksa, badmintona, orijentacije, streličarstva, streljaštva, sportskog penjanja.

Foto: Novi val / Detalj s održanog Olimpijskog dana

Manifestacija se održala pod sloganom 'Pokreni se, uči i otkrivaj' i nije bio samo sportski događaj. "Ovo je događaj koji pokreće zajednicu da bude aktivna. Po raspoloženju sudionika vjerujemo da svi ponijeli dio olimpijskog duha i da će svoju emociju prenjeti na svoje prijatelje", navodi se iz Sportskog saveza Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close