Karate klub Semih

Mostar: Novi karate klub sa dobrim startom

Djeca i mladi su usvajali znanje od iskusnih predavača, te su pokazali zavidnu spremnost.
Sport / Ostali sportovi | 25. 06. 2019. u 07:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda ekipa portala Bljesak.info posjetila je novi karate klub 'Semih' koji djeluje u prigradskom naselju Gnojnice, te je održan i seminar za djecu. Karate klub 'Semih' je osnovan u prosincu 2018. godine. Voditelj kluba Sanel Kladušak s ponosom kaže kako su ostvarili mnogo u ovom kratkom periodu od osnutka do danas.

U ožujku su sudjelovali na Međunarodnom Kupu u Zenici gdje je nastupilo šest članova kluba 'Semih' i ostvarili su zavidne rezultate: dvije zlatne, dvije srebrne i dvije brončane medalje te pehar kao odlikovanje klubu.

"Još jednom smo se pokazali s tim da smo održali prvi karate seminar u dvorani Osnovne škole Gnojnice, te je na seminaru sudjelovalo 70 mladih. Sudionici seminara su bili iz kluba domaćina, te iz karate kluba 'Rei' iz Zenice", navodi Kladušak.

Instruktori na seminaru su bili sensei Eldin Džulić, majstor karatea 5. dan i predstavnik WTKA Bosne i Hercegovine i prvi trener karate kluba 'REI' Zenica, zatim sensei Denis Brdarević, majstor karatea 5. dan i višestruki prvak karatea Bosne i Hercegovine, te sensei Sanel Kladušak, majstor karatea 3. dan i prvi trener karate kluba 'Semih' Mostar i oragnizator seminara održanog u Mostaru.

Djeca i mladi su usvajali znanje od iskusnih predavača, te su pokazali zavidnu spremnost. "S ponosom mogu reći da smo jako zadovoljni ishodom samog seminara, a oduševljenje organizacijom nisu krili ni gosti iz Zenice", kazao je Kladušak.

Na kraju seminara svi polaznici su dobili certifikate o uspješno završenom seminaru, te su svi zajedno otišli na izlet u Blagaj. Za više informacija, prijave i upise u ovaj klub možete saznati putem Facebook stranice karate kluba 'Semih'.

Kopirati
Drag cursor here to close