Teške utakmice

De Souza: Prednosti Staklorada protiv Želje su domaći teren i navijači

Mostarci su u međuvremenu saznali protivnika u polufinalu Kupa BiH. Riječ je o timu Bosne Kompred.
Sport / Ostali sportovi | 09. 03. 2018. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon remija s Leotarom u Trebinju u prošlom kolu, lider na ljestvici Premijer lige i aktualni prvak BiH Mostar SG Staklorad domaćin je Željezničaru u dvorani USRC 'Midhat Hujdur – Hujka'. Daniel Marinho De Souza smatra da je Mostar SG u ovom trenutku kvalitetniji od Željezničara, a prednost je i domaći teren.

"Očekujem dobru, korektnu i zanimljivu utakmicu. Vjerujem da neće biti problema, bolji smo, a igramo u našoj dvorani, pred svojim navijačlima. Uvijek je cilj da pobijedimo, tako je i ovog puta i se nadam da ćemo uspjeti", izjavio je De Souza.

Mostarci su u međuvremenu saznali protivnika u polufinalu Kupa BiH. Riječ je o timu Bosne Kompred.

"Koga god da smo izvukli rekao bih da slijedi teška utakmica. Ipak je to polufinale, a do polufinala ne može otići netko tko ne vrijedi ili nema kvalitet. Gdje god da igrali bit će teško. Sve četiri ekipe su kvalitetne, a ja očekujem pobjedu i plasman u finale Kupa", dodao je Brazilac u timu Mostara.

Utakmica Mostar SG Staklorad – MNK Željezničar na programu je u subotu u dvorani USRC Midhat Hujdur – Hujka u Mostaru s početkom od 18 sati. Ulaz je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close