Dvorana Skenderija

BJJ Brotherhood po prvi put organizira Submission Grappling Championship

Riječ je o No-Gi Grappling natjecanju, koje će pratiti Round Robin sistem, što znači da će svaki sudionik/ca imati minimalno tri do četiri borbe u svojim kategorijama, u zavisnosti od broja prijava.
Sport / Ostali sportovi | 20. 03. 2022. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

U Sarajevu će se u subotu, 26. 3.2022. godine, u dvorani Mirza Delibašić (Skenderija), održati Submission Grappling Championship (SGC), u organizaciji BJJ kluba Brotherhood.

Prvo je to natjecanje tog tipa koje će se održati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Riječ je o No-Gi Grappling natjecanju, koje će pratiti Round Robin sistem, što znači da će svaki sudionik/ca imati minimalno tri do četiri borbe u svojim kategorijama, u zavisnosti od broja prijava.

Ova vrsta turnira omogućava natjecateljima da se bore protiv više različitih protivnika, iz kojeg izlaze s više natjecateljskog iskustva.

Registracije i rezervacije se vrše preko Smoothcomp sistema, preko ovog linka.

Do sada su sudjelovanje potvrdili brojni natjecanje iz BiH, ali i regije i Europe, a prijave su otvorene do dana natjecanja.

Za osvajače medalja u svim kategorijama osigurane su brojne nagrade, a specijalne nagrade bit će dodijeljene osvajačima medalja u apsolutnim kategorijama, te najboljim timovima.

Iz organizacije SGC-a kažu kako je fer, korektno i pošteno suđenje imperativ i da su iz tog razloga angažirani internacionali suci koji će biti potpomognuti domaćim sudcima.

Podršku ovom turniru pružili su Opština Stari Grad, Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, Grad Sarajevo, te brojne domaće i regionalne kompanije, kao što su Halfguard, Vitinka, Telemach, Studio 23, Express One, Proteini.si, Optique Zeiss Vision Expert...

Ulaz za sve posjetitelje bit će besplatan. Iz Kluba brazilske jiu jitse Brotherhood obećavaju uzbudljivo vrijeme i dobre borbe.

Pozivamo sve ljubitelje sporta i borilačkih vještina da svojim prisustvom obogate ovakvu vrstu takmičenja, koje potiče mlade na zdrav život uz sport i rekreaciju, ali i druženje s natjecateljima iz cijele Europe.

Za dodatne informacije svi zainteresirani mogu se javiti na mail [email protected], Instagram ili  Facebook.

Kopirati
Drag cursor here to close