Taekwondo klub Cro Star

20. rođendan mostarskog taekwondo kluba

Proslava će se održati za vikend a članove kluba će zabavljati nekoliko animatora.
Sport / Ostali sportovi | 08. 09. 2022. u 17:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Taekwondo klub Cro Star u subotu slavi 20 godina svog aktivnog i uspješnog postojanja. Treneri kluba Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović pripremaju za članove kluba veliku rođendansku zabavu na otvorenom.

Proslava će se održati za vikend a članove kluba će zabavljati nekoliko animatora, biti će organizirano mnoštvo igara, zanimljivog sadržaja za malu djecu i odrasle, biti će raznih natjecanja a klaunovi će se pobrinuti da raspoloženje bude na nivou a dodjeljivati će i nagrade na velikoj rođendanskoj tomboli. Uz rođendansku tortu i zabavni sadržaj treneri će s djecom i roditeljima kluba obilježiti ovaj rođendan te će onda krenuti u novu natjecateljsku sezonu.

''Rođendanska proslava će biti stvarno super. Imamo puno zabavnih i zanimljivih sadržaja i vjerujem da će se svi odlično zabaviti kako i dolikuje 20. rođendanu. Ovih 20 godina je brzo proletjelo ali kad se prisjetimo svih naših uspjeha svjesni smo koliko smo toga postigli i s radošću krećemo u sljedećih 20 godina rada s puno kratkoročnih i dugoročnih planova'', rekla je trenerica Klaudia Marić.

Treninzi su počeli za sve uzraste a novi članovi pristižu svaki dan. Svi članovi mostarskog Cro Stara su podijeljeni po uzrastu. Maleni Taekwondo klinci su vrlo popularna grupa za djecu uzrasta od 4 do 6 godina. Početnici od 7 godina i stariji su podijeljeni u zasebne grupe. Članovi napredne grupe također treniraju podijeljeni po uzrastu. Sportaši imaju svoje termine bez rekreativaca a roditelji i inače odrasli imaju svoje termine kako bi im se pružila mogućnost da nešto pozitivno učine za svoje zdravlje. Roditelji imaju mogućnost rekreacije u isto vrijeme kad i njihovo dijete trenira a imaju i pogodnosti prilikom plaćanja.

''Novi članovi stalno pristižu. Već na prvom treningu novih članova došlo je 19 djece različitog uzrasta. Naš prostor ima 3 dvorane koje su odlično opremljene te svim svojim članovima nudimo izvrsne uvjete treniranja a uvijek se radi na daljnjem poboljšavanju kvalitete'', dodala je trenerica Klaudia Marić.

Kopirati
Drag cursor here to close