Taekwondo klub Cro Star Mostar

19 klinaca steklo novi pojas

"Svi kandidati su pokazali zavidno znanje iz ručnih i nožnih tehnika te ih je bilo zadovoljstvo gledati dok su pokazivali kombinacije, radili forme, samoobranu i sve ostalo što je dio polaganja za određeni pojas", kazala je trenerica Marić.
Sport / Ostali sportovi | 22. 04. 2023. u 21:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Taekwondo klub Cro Star u subotu je u svojoj klupskoj dvorani organizirao polaganje na kojem je 19 kandidata steklo svoj novi pojas:

-Viši bijeli pojas: Lana Marić, Lana Miljko
-Niži žuti pojas: Petar Šimun Zovko, Petra Dankić, Ana Drežnjak, David Bandić,
Aleksandra Čabrilo, Mia Drežnjak
-Viši žuti pojas: Petra Bukvić
-Niži zeleni pojas: Mia Ivanković
-Viši zeleni pojas: Ivan Jelić, Marko Bevanda, Matej Maslać, David Bevanda, Matej
Dankić
-Niži plavi pojas: Josip Milićević, Ante Milićević
-Niži crveni pojas: Mate Bandić
-Viši crveni pojas: Iva Grbešić

"Svi kandidati su pokazali zavidno znanje iz ručnih i nožnih tehnika te ih je bilo zadovoljstvo gledati dok su pokazivali kombinacije, radili forme, samoobranu i sve ostalo što je dio polaganja za određeni pojas. Čestitam svim kandidatima na novom zvanju no posebno bih istakla Ivu Grbešić koja je i aktualna državna prvakinja. Sljedeći korak za nju je polaganje za crni pojas", kazala je trenerica Klaudia Marić.

Foto: PR / Taekwondo klub Cro Star Mostar 

Mostarski Taekwondo klub Cro Star imao je jako uspješan start u 2023. godini. Do sada su Mostarci nastupili na državnom prvenstvu za sve uzraste od mlađih kadeta do seniora i mogu se pohvaliti državnim medaljama u svim uzrasnim skupinama.

Pored državnog prvenstva nastupili su još na turnirima Kakanj Open, Memorijalni turnir Josip Jović Imotski i Kup grada Zenice, na kojima je osvojeno pregršt medalja i pehara.

Nakon održanog polaganja za pojaseve Mostarci se nastavljaju pripremati za turnire, a sljedeći turnir po kalendaru je Prvenstvo Federacije BiH koje će se početkom svibnja održati u Bugojnu.

Treneri Cro Stara pored priprema za turnire i polaganje uvijek nešto i dodatno organiziraju za svoje članove te su tako svi članovi kluba sudjelovali na Uskrsnom turniru na kojem se tražilo najtvrđe jaje.

Turnir se održao po grupama pa je u grupi početnika i Taekwondo klinaca pobijedio Mark Munetić, u naprednoj grupi manje djece Marko Bevanda dok je u naprednoj skupini starije djece pobijedio Josip Milićević.

Foto: PR / Taekwondo klub Cro Star Mostar
Kopirati
Drag cursor here to close