Hercegovački triatlon

17. pustolovna utrka Čapljina 2022.

Kotizacija za sudjelovanje je 20 KM po osobi, a nagradni fond u iznosu od 1.200KM se dijeli na tri prvoplasirane ekipe.
Sport / Ostali sportovi | 29. 06. 2022. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji TO ČapljinKa - Čapljina 2. srpnja (subota) po 17. put se održava ''Pustolovna utrka'' - hercegovački triatlon.

Natjecatelji će voziti kanue u dužini od cca 7,1 km (kupalište ''Matica'' na rijeci Trebižat – Struge, kupalište ''Jaz''), trčati u dužini od cca 1,1 km (Struge, kupalište ''Jaz'' – Mogorjelo ''Villa Rustica'') i voziti bicikla kroz grad prema Klepcima, te u PP Hutovo blato u dužini od cca 9,1 km (Mogorjelo ''Villa Rustica'' – Karaotok, motel ''Park'').

U utrci se natjecatelji natječu u paru. Kotizacija za sudjelovanje je 20 KM po osobi, a nagradni fond u iznosu od 1.200KM se dijeli na tri prvoplasirane ekipe.

Svrha ovoga natjecanja je povezivanje prirodnih ljepota i kulturno-povijesnih znamenitosti, koji su u funkciji prezentacije turističkih potencijala Čapljine. Promidžba i oživljavanje prirodnih, turističkih ljepota našega kraja i sportskog natjecateljskog duha, poticanje aktivnosti na otvorenom kao sredstva za poticanje održivog razvoja, promicanje zdravlja i tolerancije, međusobnog razumijevanja i poštivanja.

Natjecatelji se mogu prijaviti u uredu TO Čapljinka najkasnije do 30.6.-četvrtak do 12:00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close