Međunarodni miting

17 medalja stiglo iz Banja Luke u Mostar

Sport / Ostali sportovi | 23. 02. 2014. u 21:08 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je u Banja Luci je održan 3. Međunarodni plivački miting 'Mladost Kup' 2014. Plivački klub 'Velež' je sudjelovao sa 13 plivača i plivačica koji su se u Mostar vratili sa ukupno osvojenih 17 odličja i jednim peharom.

Kerim Sadiković je osvojio tri srebrene medalje u disciplinama 50 m delfin, 50 m leđno i 50 m prsno, zatim jednu brončanu medalju u disciplini 50 m slobodno. Kao najuspješniji natjecatelj mitinga u svojoj kategoriji osvojio je pehar.

Sarah Nuspahić je osvojila dvije srebrene medalje u disciplinama 50 m i 100 m leđno, te bročnanu medalju u disciplini 200 m slobodno. Amina Kajtaz je osvojila jednu srebrenu medalju u disciplini 100 m leđno i dvije brončane medalje u disciplini 100 m delfin i 100 m slobodno.

Kreso Denial je osvojio 2 srebrene medalje u disciplinama 200 m mješovito i 200 m leđno. Harun Zalihić je osvojio srebrenu medalju u disciplini 100 m delfin.

Plivači i plivačice: Danis Alikalfić, Nedim Habibija, Bakir Habul, Bakir Hadžimahović, Adi Hebib, Marija Ivanković, Oliver Todd Long, Mirza Nuspahić, Alma Peco, Tarik Pehilj, Ahmet Stupac, Alem Stupac i Emin Šafro su uspješno branili boje svoga kluba isplivavši svoja najbolja vremena.

Treneri Marina Balić i Delila Kajtaz su zadovoljni sa rezultatima plivača i plivačica, te nastavljaju sa treninzima pripremajući se za državno prvenstvo, navedeno je iz 'Veleža'.

Kopirati
Drag cursor here to close