16 tradiocinalni turnir

Tradicionalni tavla turnir povodom skokova sa Starog mosta

16 tradiocinalni turnir u tavli u ordanicaciji tk Stari grad
Sport / Ostali sportovi | 27. 07. 2020. u 09:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju 26.07.2020. godine, u bašti Doma armije održan je šesnaesti  tradicionalni tavla turnir povodom skokova sa Starog mosta koji je i održan u suradnji s klubom skakača 'Mostari'.

Foto: PR / Ilustracija

Sudjelovanje na turniru su uzela 40 natjecatelja iz Mostara, Sarajeva i Fojnice. Turnir se igrao se po starim pravilima do tri ojna u grupnoj fazi dok je u knock-out fazi igrano do pet ojnova. Na kraju turnira najviše uspjeha je imao Nedžad Bašić, drugo mjesto osvojio je Almir Hadžimahović dok su  treće i četvrto mjesto zauzeli Marko Vučijak i Marin Marić. Svi navedeni igrači  su iz Mostara i dobili su prigodne novčane nagrade, umjetničke slike i diplome. Dino Gosto je proglašen je najboljim mladim igračem, navode tavlaši u priopćenju.

Foto: PR / Ilustracija

Glavni sudac i voditelj turnira je bio Almir Lepara. Almir je rekao da su poduzete sve mjere da se igrači  zastite od korone i drago mu je da je nastavljena tradicija turnira. Zadovoljan je odazivom broja igrača koji je ove godine bio manji zbog navedeni okolnosti sa koronom.

Foto: PR / Ilustracija
Kopirati
Drag cursor here to close