Uspjeh

Borsa Open pokazao koliko je ozbiljan projekt

Praćenje manifestacije uživo preko internet kanala dosegnulo je 60 000 gledatelja.
Sport / Ostali sportovi | 11. 11. 2019. u 23:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Borsa Open judo natjecanje upriličeno je u sportskoj dvorani "Bijeli Brijeg" u Mostaru, a na dvodnevnom natjecanju nastupalo je 1139 natjecatelja iz 28 zemalja sa područja gotovo cijelog svijeta.

Foto: PR / Borsa Open 2019

Ovo jubilarno izdanje manifestacije dosegnulo je i najveću kvalitetu organizacije, te se Borsa Open 2019 ubraja među najorganiziranije projekte na području BiH.

Prvog dana natjecanja po programu su bili natjecatelji mlađih dobnih uzrasta do 13 godina, dok su drugog dana natjecanja bili malo ozbiljniji uzrasti, do 18 godina.

Praćenje manifestacije uživo preko internet kanala dosegnulo je 60 000 gledatelja, a dvorana "Bijeli Brijeg" je nadmašila sve svoje kapacitete.

Foto: PR / Borsa Open 2019

U tijeku je održavanje trening kampa na kojem sudjeluje oko 400 džudaša iz 17 zemalja.

Zlatne medalje na Borsa Open-u iz redova judo kluba "Borsa" osvojili su Mario Jozeljić, Andrey Marchenko i Josipa Brvenik, dok je srebro osvojio Petar Frljić.

Brončane medalje osvojili su Lorena Dujmović, Magdalena Frljić, Matea Čarapina, Ana Bošnjak, Monika Zadro, Marija Naletilić, Sara Zovko, Tara Galić.

Foto: PR / Borsa Open 2019

Aktualni državni prvak Mario Jozeljić bio je pobjednik kategorije koja je brojala najveći broj natjecatelja na turniru, a nastupao je u konkurenciji do 18 godina u kategoriji do 66 kg.

Do zlatne medalje u konkurenciji od 45 natjecatelja Jozeljić je pobijedio 5 borbi.

Kopirati
Drag cursor here to close