Međunarodno plivačko natjecanje u Mostaru

10. Božićni kup u organizaciji APK ''Zrinjski''

Natjecanje je pojedinačno i održava se prema pravilima Međunarodne federacije vodenih sportova – FINA i Plivačkog saveza BiH.
Sport / Ostali sportovi | 09. 12. 2021. u 11:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akademski plivački klub ''Zrinjski'' Mostar, zajedno s Fakultetom prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i Sportskim savezom grada Mostara kao suorganizatorima, u subotu 11. prosinca 2021. organizira međunarodno plivačko natjecanje 10. Božićni kup.

Natjecanje je pojedinačno i održava se prema pravilima Međunarodne federacije vodenih sportova – FINA i Plivačkog saveza BiH.

Tri prvoplasirana natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji u svim disciplinama bit će nagrađeni medaljama, a najvrjedniji rezultati u muškoj i ženskoj kategoriji prema FINA tablicama bit će i novčano nagrađeni. Također, najuspješniji natjecatelji (zbirno 3 discipline) u svim kategorijama (M/Ž) nagrađuju se peharom.

U nedjelju 12. prosinca 2021. održat će se i klupsko natjecanje APK „Zrinjski“ na kojem će svoje prvo natjecateljsko iskustvo steći i naši najmlađi plivači. Sve informacije o natjecanju možete pogledati na službenoj stranici kluba

Kopirati
Drag cursor here to close