Novo pojačanje

Zvjezdan Misimović na korak od Sarajeva!

Sport / Nogomet | 19. 11. 2014. u 10:08 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FK Sarajevo doveo je ove sezone svu silu pojačanja, a u proljetnom dijelu sezone momčad s Koševa moglo bi pojačati još jedno ime. Bivši reprezentativac Zvjezdan Misimović u pregovorima je s čelnicima kluba i vrlo blizu je dolaska u Sarajevo!

'U protekla dva dana boravili smo u Njemačkoj gdje smo se sastali sa Zvjezdanom Misimovićem i razgovarali o njegovom dolasku u naš klub. Sasvim sigurno je da je Zvjezdan jedan od igrača koji bi nama kao klubu puno značio u svakom mogućem smislu', rekao je za portal Sport033 sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković te dodao:

'Upoznali smo Misimovića sa planovima i vizijom kluba, približili smo mu naš projekt, a igrač kao on bi se idealno uklopio u našu ekipu i sasvim sigurno preuzeo ulogu lidera, na koju je navikao tokom svoje karijere. Dolazak igrača kvaliteta i reputacije Zvjezdana Misimovića automatski bi digao i rejting Premier lige BiH'.

32-godišnji Misimović u karijeri je igrao za mnoge ugledne klubove poput Bayerna, Nurnberga, Wolfsburga, Galatasaraya i moskovskog Dinama, a za reprezentaciju BiH odigrao je 85 utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close