Potvrđeno

Zvjezdan Misimović i službeno direktor nogometne A reprezentacije BiH

Nakon uspješne igračke karijere, u kojoj je za reprezentaciju BiH upisao 84 nastupa i postigao 26 golova, Misimović je imao različite dužnosti u NSBiH.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2022. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekadašnji nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović stupio je službeno na dužnost direktora A reprezentacije na nedavnom ždrijebu kvalifikacionih grupa za EURO 2024.

Nakon uspješne igračke karijere, u kojoj je za reprezentaciju BiH upisao 84 nastupa i postigao 26 golova, Misimović je imao različite dužnosti u NSBiH.

Obavljao je poslove tim koordinatora i tehničkog direktora A reprezentacije, te savjetnika Izvršnog odbora NSBiH za nogometna pitanja.

Uz brojne uspjehe koje je ostvario tijekom karijere, najvažniji je svakako plasman na Svjetsko prvenstvo 2014. a put u Brazil upravo je trasirao Misimović, majstorskim potezima kreirajući igru bh. tima, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

''Ovo je veliki izazov za mene, ali čvrsto vjerujem da ću svojim iskustvom i znanjem donijeti novi pogled na nogomet i stvari oko njega. Uvijek sam bio na raspolaganju, i sve što sam prošao u karijeri spreman sam podijeliti sa našim igračima, stručnim stožerom, rukovodstvom Saveza.

Pred nama je još mnogo posla, međutim osjeća se pozitivna atmosfera u svlačionici, dolaze, mladi talentirani igrači od kojih u budućnosti možemo očekivati velike stvari.

Ponovno smo u A UEFA Ligi nacija, a u kvalifikacijama za Euro imamo šansu da se izravno plasiramo na završni turnir, što nam je i cilj'', izjavio je Misimović.

Kopirati
Drag cursor here to close