Potreban novac

Zvijezda Barcelone na prodaju

Navodno je već nekoliko zainteresiranih klubova za ovog 24-godišnjeg veznjaka a cijena koja je postavljena je 90 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 18. 11. 2021. u 08:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski El Chiringuito objavio je u srijedu informaciju kako je rukovodstvo Barcelone spremno prodati nizozemskog veznjaka Frenkieja de Jonga.

Novinar El Chiringuita Jose Alvarez donio je informaciju kako rukovodstvo katalonskog velikana razmišlja o prodaji 24-godišnjeg veznjaka, koji bi im mogao donijeti značajnu cifru.

De Jong ima veliku tržišnu vrijednost, a Barceloni je novac u teškim vremenima neophodan i navodno ga je klub spreman prodati.

Navodno je već nekoliko zainteresiranih klubova za ovog 24-godišnjeg veznjaka a cijena koja je postavljena je 90 milijuna eura.

De Jong ima 24 godine i najbolja izdanja su tek ispred njega. Ugovorom je vezan do 2026. godine, ali očigledno da neće biti iznenađenje njegov raniji odlazak iz kluba.

"On je vrhunski igrač i ne boji se uzeti loptu u opasnim zonama. Treba mu vremena za adaptaciju i ne treba ga uspoređivati sa mnom ili sa Iniestom, Busquetsom. Napravit će velike stvari", rekao je trener Barcelone Xavi Hernandez kada je De Jong stigao u klub 2019. godine.

De Jonga je Barcelona Ajaxu platila 75 milijuna eura, a ovaj sjajni nogometaš je u protekle nešto više od dvije godine nastupio 106 puta za katalonskog velikana.

Kopirati
Drag cursor here to close