Zmajevi

Zukanović: Grci će igrati defanzivno, sve ovisi o nama

Sport / Nogomet | 01. 06. 2017. u 18:46 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine obavila je danas prvi zajednički trening u sklopu priprema za kvalifikacijsku utakmicu protiv Grčke.

Najbolji fudbaleri BiH 9. lipnja igrat će protiv Grka jednu od najvažnijih utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Ermin Zukanović očekuje tešku utakmicu, ali vjeruje da će svi igrači biti na najvišoj mogućoj razini za meč u Zenici.

“Imamo osam dana da se pripremimo za Grke. Još nismo svi došli na pripreme, ali kada ekipa bude kompletirana, neće biti problema da posao odradimo kako treba. U taboru reprezentacije imamo sposobne ljude koji će na odgovarajući način pripremiti igrače iza kojih je teška sezona. Tko je manje igrao i imao problema s ozljedama, kao što sam ja, morat će stisnuti zube i dati sve od sebe na svakom treningu da bi se vratio u formu”, izjavio je Zukanović prije treninga.

Ne vjeruje da će Grci imati velikih problema zbog velikog broja novih igrača u timu.

“Oni će igrati svoju igru u Zenici. Vjerujem da će igrati defanzivnije kako bi ostvarili dobar rezultat. Sve će to ovisiti od nas. Moramo biti koncentrirani i pružiti dobar meč”, rekao je defanzivac.

Mato Jajalo ističe da se BiH mora koncentrisati samo na svoju igru.

“Svatko tko obuče dres BiH mora dati sve od sebe. Vjerujem da ćemo sami odlučivati o svojoj sudbini kao što je bio slučaj u prvom meču protiv Grka. Odmorili smo se i sada se svi na svoj način spremamo za meč protiv Grka”, naglasio je Jajalo.

BiH i Grčka će odmjeriti snage 9. lišnja na stadionu Bilino polje u Zenici.

Kopirati
Drag cursor here to close