Sportski direktor

Zubizarreta pred vratima Arsenala

Mediji u Francuskoj su preneli da bi nekadašnji vratar Barcelone i Valencije mogao napustiti dužnost sportskog direktora Marseillea i preseliti se u London.
Sport / Nogomet | 04. 04. 2019. u 17:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potraga Arsenala za novim sportskim direktorom čini se da je stigla do završne faze. Vjeruje se da bi na tu funkciju mogao doći Španjolac Andoni Zubizarreta.

Mediji u Francuskoj su prenijeli da bi nekadašnji vratar Barcelone i Valencije mogao napustiti dužnost sportskog direktora Marseillea i preseliti se u  London.

Arsenal je u potrazi za novim sportskim direktorom još od veljače kada je tu funkciju napustio Nijemac Sven Mislintat, koji je ranije imao mnogo uspjeha u Borusiji iz Dortmunda.

Zubizarreta je u Marseille stigao 2016. zajedno sa trenerom Rudijem Garcijom, ali čini se da nije zadovoljan situacijom u klubu sa juga Francuske, koji ne uspijeva ozbiljno parirati PSG-u.

Francuski mediji prenose da je Zubizarreta voljan preseliti se na Emirater i pridružiti se projektu koji je ljetos započeo novi menadžer "topdžija", njegov sunardonjak Unai Emery.

Marseille je trenutno šesti u Ligi 1, ima 32 boda manje od vodećeg PSG-a.

Kopirati
Drag cursor here to close