Sedam golova Plemića

Zrinjski uvjerljivo do finala Kupa

HŠK Zrinjski pobijedio je i u drugoj utakmici polufinala Kupa BiH Tuzla City te je s uvjerljivih 7:0 iz dvije utakmice izborio finale Kupa koje će se igrati u Zenici.
Sport / Nogomet | 19. 04. 2023. u 17:45 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je još u Tuzli riješio pitanje prolaska u finale Kupa Bosne i Hercegovine, Zrinjski ni u uzvratu nije nije ništa prepustio slučaju.

Trener Krunoslav Rendulić poslao je na teren stadiona u Čitluku skoro najjači sastav, pa je aktualni prvak praktično rutinski riješio i ovaj dio posla. Bilo je 4:0 za Plemiće kojima je ovo 13. pobjeda u ovoj godini, te 15. uzastopna, računajući i prošlu polusezonu.

Bljesak.info / Petar Sučić
Bljesak.info / Zrinjski uvjerljiv u obje utakmice
Bljesak.info / Solidna posjeta unatoč random danu
Bljesak.info / Tomislav Kiš

Domaće je u vodstvo doveo Slobodan Jakovljević u 37. minuti, nakon kornera koji je izveo Tomislav Kiš. U 66. minuti bilo je 2:0, a strijelac je bio Nemanja Bilbija na centaršut Josipa Ćorluke.

U 80. minuti treći gol postigao je Matija Malekinušić, koji je ušao u igru u 62. minuti umjesto Ivana Jukića. Konačnih 4:0 u 87. minuti postavio Milan Vukotić, svojim prvim golom za mostarsku momčad. 

Bljesak.info / Zrinjski uvjerljiv u obje utakmice

Zrinjski je tako izborio svoje drugo finale Kupa BiH, nakon 2008. godine, a 17. svibnja u Zenici tražit će svoju prvu duplu krunu.

Bljesak.info / Zrinjski uvjerljiv u obje utakmice
Bljesak.info / Zrinjski uvjerljiv u obje utakmice
Kopirati
Drag cursor here to close