Liga prvaka

Zrinjski u ždrijebu 23. lipnja, moguće protivnike još dugo neće doznati

Sport / Nogomet | 06. 05. 2014. u 11:37 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle sezone Zrinjski je plasman u Europu izborio administrativnim putom (licenca), dok su ove sezone Plemići do europske vize došli osvajanjem naslova prvaka.

Trećom titulom Mostarci su opet osigurali svoje mjesto u ždrijebu drugog pretkola Lige prvaka

Ždrijeb je na programu 23. lipnja u Nyonu, dok je prva utakmica tek 15. ili 16. srpnja. To, pak, u prijevodu znači da će u Mostaru imati znatno više vremena za slaganje momčadi nego uoči posljednje europske avanture, piše Dnevni list.

Podsjetimo, prošle godine je tek 27. svibnja postalo jasno da će Zrinjski igrati u Europi, tako da su u mostarskom klubu morali požuriti s pravljenjem igračke križaljke, budući da ih je prva utakmica u Europi čekala već 4. srpnja.

Tko će mu biti protivnik u drugom pretkolu, danas je nemoguće spekulirati, s obzirom da znamo tek devetnaest klubova od njih 34 koji će se boriti za prolaz dalje.

Ono što se zna jest je da će naš prvak opet biti u društvu nepostavljenih klubova, a čak i onda kada bude poznato svih sedamnaest nositelja bit će teško pisati o mogućim protivnicima, obzirom da u Nyonu tek na dan ždrijeba objavljuju nove podskupine, kada će se broj potencijalnih protivnika Zrinjskog smanjiti na pet ili šest, zaključuje Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close