Povratak važnih igrača

Zrinjski u "puno boljoj" situaciji pred hercegovački derbi

U Posušju će u nedjelju hercegovački derbi igrati Široki Brijeg i Zrinjski.
Sport / Nogomet | 09. 12. 2023. u 15:30 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U samo mjesec dana imat ćemo dva hercegovačka derbija. Prvi je odigran 22. studenog i Zrinjski je uvjerljivo slavio s 3:1. Ovaj derbi obje ekipe dočekuju nakon lošijih rezultata.

I dok je Zrinjski neočekivano izgubio kod posljednje Zvijezde 09, Široki već sedam kola ne zna za pobjedu. 

"Široki Brijeg ima svoje probleme, mi svoje, a tko uđe pametnije, s više želje za pobjedom bit će u startu u prednosti", poručio je trener Zrinjskog Mario Ivanković.

Privremenom treneru Zrinjskog ta 3:1 pobjeda bila je prva otkako je pristao biti prijelazno rješenje na klupi Zrinjskog.

"Sigurno da će utakmica biti drugačija, iako je na neutralnom terenu. Što se nas tiče, stanje je puno bolje. Već dva dana u punom trenažnom procesu su Jakovljević, Čanađija, Jukić i Senić, a to su četiri nova igrača. Nadam se i da smo došli do svježine. Sve ide kako treba i nadam se da ćemo odraditi na najbolji način, da se neće ponoviti Ugljevik, da ćemo se od prve minute postaviti da želimo pobjedu i to ostvariti", dodao je Ivanković.

On je prokomentirao i to što je u prvu momčad vraćen Zvonimir Kožulj kojeg s ekipom nije bilo još od početka studenog.
 
"Ta saga trajala je duže. Klub je predstavio Kožulju svoj stav i Zvone je pristao na sve što podleže pravilniku. Tu je već dva dana, on naravno ne konkurira za sve utakmice koje su preostale, ali drago mi je da se vratio", zaključio je Ivanković.
 
Utakmica između Širokog Brijega i Zrinjskog igra se u nedjelju u 15 i 15, a prijenos je na Arena Sport TV.
Kopirati
Drag cursor here to close