Pretkolo

Zrinjski: Tko putuje u Slovačku

Ante Miše, trener Plemića, na put u Slovačku odlučio je povesti 19 nogometaša.
Sport / Nogomet | 09. 07. 2018. u 11:20

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog, aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine, putuju za Slovačku gdje u srijedu igraju utakmicu prvog pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Spartaka iz Trnave.

Ante Miše, trener Plemića, na put u Slovačku odlučio je povesti 19 nogometaša. U Slovačku putuju: Ivan Brkić, ANtonio Soldo (golmani), Marin Galić, Hrvoje Barišić, Neven Laštro, Pero Stojkić, Slobodan Jakovljević, Advan Kadušić (obrana), Frane Čirjak, Semir Pezer, Ismar Hairlahović, Marko Perišić, Edin Rustemović, Nemanja Bilbija, Ognjen Todorović, Marko Bencun, Miloš Filipović (vezni red), Miloš Aćimović i Toni Jović (napadači).

Zanimljivo je, piše Faktor, da među putnicima u Slovačku nema bivšeg veznjaka Željezničara ali ni nekadašnjeg napadača Sarajeva Amera Bekića, iako je iskusni napadač uredno prijavljen za nastup u susretima protiv Spartaka.

U izjavi za klupsku stranicu trener slovačkog prvaka Radoslav Latal prvaka BiH nazvao Mostar, a ne Zrinjski.

''Imamo nekoliko dana prije prvog meča sa Mostarom. Dobili smo dosta njihovih mečeva. Igraju zajedno tri godine. Ne mijenja se stil igre. Pojačali su se ja jednim ili dvojicom igrača. Tehnički su dobri, ne srljaju s loptom, imaju visoke standarde. Čeka nas turbulentna sredina. Stadion je ispod planine gdje je slab protok zraka, ali spremni smo na sve'', rekao je Latal.

Prvi susret 1. pretkola Lige prvaka između Spartaka i Zrinjskog igra se u srijedu od 18 sati, a uzvrat je sedam dana kasnije na stadionu Pod Bijelim brijegom.

 

Kopirati
Drag cursor here to close