provjera

Zrinjski sutra kod Čapljine: Svakom golmanu po poluvrijeme

Sport / Nogomet | 16. 11. 2015. u 18:55 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Zrinjski do kraja ove godine, odnosno u preostala tri kola Premijer lige BiH, bit će lišen usluga prvog vratara Gorana Karačića.

Trener Vinko Marinović mora odlučiti koga u preostala tri kola u ovoj godini poslati među vratnice umjesto Karačića, a na raspolaganju ima dvojicu vratara. Za čuvara mreže konkurirat će od Karačić tek nešto malo stariji Krešimir Bandić te puno iskusniji Filip Lončarić.

Bandić je branio čitavu utakmicu u Kupu protiv Sarajeva i nekoliko minuta protiv iste ekipe u prvenstvu, a Lončarić, koji je u Zrinjski stigao kao zvučno pojačanje, nije dosad bio ni na klupi.

No, u stručnom stožeru insistiraju da obojica imaju podjednake šanse da zaigraju od prve minute u subotu protiv Olimpica. Trener Marinović u utorak će testirati obojicu, jer je dogovorena prijateljska utakmica u Čapljini protiv istoimenog federalnog prvoligaša.

'Odigrat ćemo s dvije ekipe za po jedno poluvrijeme. Utakmicu smo najviše dogovorili da isprobamo dvojicu vratara. Svaki će braniti po poluvrijeme, a to će nam pomoći da odlučimo s kim početi u subotu', kaže nam Marinović.

Utakmica će se igrati na stadionu Bjelave u 13 i 30.

Kopirati
Drag cursor here to close