okupljanje

Zrinjski počeo pripreme za proljeće, cilj - titula prvaka

Sport / Nogomet | 12. 01. 2016. u 12:37 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas su se u Mostaru okupili nogometaši Zrinjskog čime su i službeno krenule pripreme ovog kluba za nastavak sezone, no prvi trening odradit će tek u srijedu u 11 sati.

Nogometaše mostarske momčadi dočekali su i pozdravili trener Vinko Marinović i članovi uprave predvođeni Dankom Šulentom i Milom Puljićem, a na prvom sastanku uoči priprema za proljeće istaknut je najosnovniji cilj Zrinjskog u nastavku sezone – napad na četvrtu titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

'Ciljevi su odavno poznati. Nalazimo se na drugom mjestu i svima nam je želja da do kraja budemo prvi. Imamo 12 utakmica pred sobom i borba za naslov bit će teška, ali imamo kvalitetu i možemo se maksimalno posvetiti tom cilju. Nadam se da ćemo na kraju to i uspjeti ostvariti.

Na prvoj prozivci pojavili su se svi igrači koji su iznijeli prvi dio sezone. Deni Simeunović i Tin Karamatić više nisu članovi Zrinjskog, a u Mostar su se vratili Filip Arežina i Matija Katanec.

Marinović je prvoj momčadi priključio i trojicu igrača iz omladinskog pogona – Josipa Miketeka, Marijana Ćavara i Stjepana Radeljića.

Nogometaši Zrinjskog imat će točno šest tjedana priprema za nastavak prvenstva koje otvaraju derbijem protiv Sarajeva. Prvi tjedan priprema odradit će u Mostaru, a od 20. do 28. siječnja radit će u Međugorju.

Krajem mjeseca odlaze u Istru na međunarodni turnir Istria Winter Cup gdje će imati četiri utakmice. Po povratku Hercegovinu nastupit će na Memorijalnom turniru Andrija Anković u Gabeli, a generalnu probu pred polusezonu imat će 20. veljače u Mostaru protiv Olimpica.

Na prvom okupljanju pojavio se 31 igrač, s tim da svi neće biti u prvom kadru na proljeće, jer će neki vjerojatno biti poslani na posudbu. Na prozivci su se pojavili Filip Lončarić, Krešimir Bandić, Goran Karačić, Nikola Vasilj, Zvonimir Blaić, Stjepan Radeljić, Daniel Graovac, Anto Radeljić, Pero Stojkić, Ivo Zlatić, Danijel Stojanović, Neven Laštro, Matija Katanec, Ivan Peko, Aleksandar Radulović, Miloš Žeravica, Mile Pehar, Vučina Šćepanović, Marin Vranjić, Ognjen Todorović, Filip Arežina, Oliver Petrak, Miloš Filipović, Goran Zakarić, Dejan Vukomanović, Krešimir Kordić, Miloš Aćimović, Jasmin Mešanović, Stevo Nikolić, Josip Miketek i Marijan Ćavar.
Kopirati
Drag cursor here to close