Istria Winter Cup

Zrinjski otputovao u Istru bez sedmorice

Sport / Nogomet | 31. 01. 2015. u 11:52 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog danas u jutarnjim satima krenuli su prema istarskom gradiću Novigradu gdje će nastaviti s radom, ali i nastupiti na Istria Winter Cupu, gdje ih čekaju četiri provjere u sedam ili osam dana.

Kao što je bilo i planirano, Krstičević će u Istri na raspolaganju imati 26 igrača, ali popis putnika ipak nije onakav kakav je planirao, piše Dnevni list.

Naime, nakon što je zbog ozljede koljena otpao kapetan Pero Stojkić, jučer je potvrđeno kako Novigrad neće vidjeti još nekoliko igrača – Zvonimir Blaić, Danijel Stojanović i Deni Simeunović, ali i Nikola Vasilj, Zoran Brković, Pavle Sušić te Josip Jozić.

Stojkić, Simeunović, Blaić i Vasilj otpali su zbog ozljeda, Brković još uvijek nije spreman, dok bi Sušić i Jozić, koji su jesenas imali skromnu minutažu, ove zime mogli promijeniti sredinu.

Zbog problema s desnim braničima (Blaić, Brković), Krstičević je u Istru odlučio povesti Luku Tomaša, koji će tako imati četiri utakmice kako bi se izborio za ostanak u Zrinjskom, a još veći prostor mogao bi dobiti Anto Babić, s obzirom što u Novigrad neće putovati nijedan od dvojice igrača koji bi na proljeće trebali konkurirati za lijevi bok (Stojkić, Stojanović), prenosi Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close