zadnje kolo

Zrinjski može srušiti još jedan rekord, Marinović: "Igra najbolja momčad!"

Sport / Nogomet | 14. 05. 2016. u 12:03 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je Sloboda najavila da u Mostar na utakmicu zadnjeg kola dolazi s praktično drugim sastavom, budući da Tuzlake u srijedu očekuje uzvrat finala Kupa BiH, trener Zrinjskog Vinko Marinović planira na teren stadiona pod Bijelim brijegom izvesti najbolje što ima.

''Arežina i Graovac vjerojatno neće konkurirati za utakmicu zbog bolesti i ozljeda, a ostali su spremni. Još uvijek nisam odlučio o sastavu, ali mislim da će igrati naša najbolja momčad u ovom trenutku. Prije svega, oni su najzaslužniji za ovu titulu, a uz to želimo doći do pobjede kako bi slavlje povodom titule bilo još potpunije'', kazao je Marinović pred ovu tuakmicu.

Utakmica protiv Slobode za Zrinjski neće imati rezultatski značaj, ali momčad Vinka Marinovića listi rekorda koje je oborila ove sezone može pridružiti još jedan.

Naime, nikada nitko od formiranja Premijer lige nije drugi dio sezone završio bez poraza. Zrinjski u drugom dijelu ove sezone ima učinak od 11 pobjeda i tri remija.

Utakmicu između Zrinjskog i Slobode uživo će prenositi BHT koja će prenositi i ceremoniju dodjele pehara i medalja, što će biti održano poslije susreta.

Inače, danas je u Mostar doputovala ekipa Hrvatske nogometne televizije, novog projekta Hrvatskog nogometnog saveza, koja radi reportažu o novom prvaku BiH.

Parovi 30. kola (nedjelja, 17.00)
Travnik – Drina
Sarajevo – Olimpic
Široki Brijeg – Radnik
Slavija – Željezničar
Rudar – Velež
Zrinjski – Sloboda
Borac – Vitez
Čelik - Mladost

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close