Plemići na Drini

Zrinjski kod novog premierligaša: "Motivirani su, ali mi smo kvalitetniji"

Sport / Nogomet | 08. 08. 2014. u 09:59 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi petak zaredom nogometaši Zrinjskog moraju putovati u istočnu Bosnu. U petak u 13 sati igrači i stručni stožer aktualnog prvaka BiH putuju u Zvornik gdje ih u subotu (17.30), u okviru 2. kola Premier lige, čeka Drina.

“Prvi put smo u Zvorniku, ali znamo što nas čeka tamo. Znamo da teren neće biti najbolji, ali na to smo u Premier ligi naviknuli i na to se ne možemo vaditi. Nadam se samo da će naši Ultrasi moći biti uz nas u ovoj utakmici, za razliku od one sa Slavijom, bez obzira što je put ovaj put i duži”, kazao je pred polazak trener Zrinjskog Branko Karačić te se osvrnuo na svog protivnika.

“Čekat će nas motiviran protivnik, debitant u Premier ligi i željan da pred svojim navijačima napravi dobar rezultat i ‘skine’ novog prvaka. Znamo da su visoka momčad, da su dobri u ofenzivnom skoku, ali ne tako dobri u defanzivnom. Znamo sve mane i vrline svog protivnika i idemo tamo sa željom da napravimo dobar rezultat”, dodao je Karačić.

U momčad se nakon suspenzija vraćaju Radeljić, Muminović i Đurić, no Zrinjski opet neće biti kompletan.

“Crnov, nažalost, još nije dovoljno spreman i ne želimo riskirati s njim. Jučer sam od liječnika dobio vijest da neće moći nastupiti ni Pero Stojkić kojemu se vratila ozljeda. Njegovo mjesto u sastavu popunit će Matija Katanec”, istaknuo je trener Zrinjskog.

U vezi bi svoje mjesto trebao naći Aleksandar Radulović koji se potvrđuje kao dobro pojačanje za novu sezonu.

“Igrao sam protiv Drine dok sam bio u Borcu, no danas je to posve druga ekipa. Sigurno je da će biti motivirani, jer prvi put su u Premier ligi. Međutim, kvalitetniji smo i nadam se da ćemo uz dobar pristup ostvariti dobar rezultat”, rekao je Radulović.

Sudar Drine i Zrinjskog na programu je u subotu u 17 i 30, a sudit će Husein Terzić iz Travnika.

Parovi drugog kola
SUBOTA
Sloboda – Čelik 17.00
Drina – Zrinjski 17.30
Velež – Mladost 17.30
Vitez – Olimpic 17.30
Zvijezda – Travnik 17.30
NEDJELJA
Radnik – Slavija 17.30
Borac – Sarajevo 19.00
Željezničar – Široki Brijeg 20.30

Kopirati
Drag cursor here to close