Talijani stigli u Mostar

Zrinjski i Bari planiraju odigrati prijateljsku utakmicu

Sport / Nogomet | 12. 04. 2016. u 11:19 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanstvo talijanskog grada Barija, među kojima su bili i nogometaši istoimenog nogometnog kluba, posjetilo je u utorak Mostar.

Talijani su boravili na stadionu Pod Bijelim brijegom gdje su se susreli s vodstvom Zrinjskog gdje su se zajednički fotografirali i razmijenili darove.

Također, oba kluba izrazila su želju da u skorije vrijeme odigraju prijateljski susret.

Inače, Bari je trećeplasirana momčad talijanske Serije B odnosno druge lige. 

"Nadam se da će biti uspostavljena gospodarska i sportska suradnja između Mostara i Barija. Vjerujem da će te prenijeti svojim prijateljima u Bariju kako je Zračna luka u Mostaru spremna primiti sve turiste koji posjećuju Međugorje i Mostar, i da ste ovdje uvijek dobrodošli", kazao je direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić. 

Gradonačelnik Barija Antonio Decara kazao je između ostaloga da Bar i Mostar, osim zračnih linija, povezuju i dva nogometna kluba te je istaknuo da se raduje obostranoj suradnji.

"Zrinjski i Bari imaju već nešto zajedničko, a to su klupske boje. Nadamo se da će nam i rezultati biti slični, kako ste vi prvi u prvenstvu, da i mi budemo na prvom mjestu. Želim Zrinjskom puno uspjeha i kvalitetnih rezultata u nastavku", istaknuo je predsjednik Barija Gianluca Paparesta.

Questa mattina, grazie alla Balkan Express, tutta la famiglia biancorossa in partenza per la Bosnia per visitare in giornata Mostar e Medjugorje.

Posted by FC Bari 1908 on 12. travnja 2016
Kopirati
Drag cursor here to close