'Portalu na obraz'

Zrinjski čvrsto stao u zaštitu kapetana Bilbije

Sport / Nogomet | 28. 02. 2023. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako isprva Plemići nisu željeli reagirati i tako davati na važnosti portalu koji kontinuirano pokazuje nepoštovanje prema HŠK Zrinjski, ipak su bili primorani reagirati i stati u zaštitu kapetana Nemanje Bilbije.

"Apsolutna je laž da sam oštetio vrata svlačionice na stadionu Rođeni nakon pobjede protiv Sarajeva! Ponovit ću, nisam, a iako tu optužbu nije mogao potvrditi niti portal koji je objavio tekst da sam, kako je navedeno, bio glavni protagonist incidenta nakon navedene utakmice, javnost je svejedno dovedena u zabludu da sam to napravio, jer kako drugačije objasniti rečenicu u istom tekstu u kojoj stoji da je za desetak dana na programu mostarski derbi i kako nema sumnje da Bilbiju nakon incidenta čeka paklena dobrodošlica od strane navijača Rođenih, kao i da će Disciplinska komisija odlučiti hoće li Bilbija i HŠK Zrinjski biti kažnjeni. Zbog čega? Zato što smo glasno slavili pobjedu u svlačionici", izjavio je Bilbija.

Dakle, osim što se svjesno nanosi šteta ugledu našeg kapetana, takvom manipulacijom namjerno se podgrijava atmosfera i dižu tenzije uoči utakmice FK Velež – HŠK Zrinjski i to iz razloga koji su poznati samo novinarima tog portala. To, naravno, ide njima na obraz, a nas još više ujedinjuje s ciljem da budemo još jači", stoji u priopćenju mostarskog prvaka objavljenog na Facebooku.

Podsjetimo, derbi susret 20. kola nogometnog prvenstva BiH između Sarajeva i Zrinjskog pripao je Mostarcima koji su slavili pobjedu 2:0. S tri nova boda Zrinjski se učvrstio na vrhu ljestvice Premijer lige BiH. Mostarci sada imaju 42 boda, šest više i utakmicu manje u odnosu na Široki Brijeg i Borac. Željezničar je četvrti s 29, Velež peti s 27, a Sarajevo šesto s 25 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close