Chris Tucker i Jackie Chan opet jašu

Zovem se Watt: Sudac isključio bivšeg Topnika zbog - prezimena!

Nesporazum je nastao jer je igrač konstantno ponavljao Watt, Watt, Watt - što se u engleskom jeziku izgovara isto kao i pitanje 'what?'. I tu je sudac poludio i, umjesto žutog, izvukao crveni karton, misleći da je Watt bezobrazan
Sport / Nogomet | 07. 03. 2018. u 23:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši igrač Arsenala Sanchez Watt dobio je u utorak vjerojatno jedan od najbizarnijih crvenih kartona ikad. Komična situacija se dogodila tijekom niželigaške utakmice Hemel Hempsteada i East Thurrocka, koji se natječu u engleskoj šestoj ligi. Sudac je  Sancheza isključio zbog - prezimena!?

Djelitelj pravde Dean Hulme je jednostavno pogrešno razumio čitavu situaciju i mislio je da ga bivši mladi engleski reprezentativac zafrkava.

Watt je dobio žuti karton zbog napucavanja lopte, a sudac mu je prišao i pitao ga kako se zove jer mu je na dresu pisao samo broj. Igrač koji je četiri godine proveo u Arsenalu mu je rekao svoje prezime.

Nesporazum je nastao jer je igrač konstantno ponavljao Watt, Watt, Watt - što se u engleskom jeziku izgovara isto kao i pitanje 'what?'.

I tu je sudac poludio i, umjesto žutog, izvukao crveni karton, misleći da je Watt bezobrazan i da se pravi blesav da ne čuje dobro (what - što).

Kao razlog isključenja sudac je naveo neposluh.

I kad je Watt krenuo prema svlačionici, stvar je spasio njegov kapetan Jordan Parker koji je suca jedva uvjerio da se Watt stvarno preziva Watt. Kad je shvatio što je napravio, sudac je pozvao igrača natrag.

- Jedva smo ga uvjerili da se zove Watt - rekao je kroz smijeh suigrač Scotty Shulton.

Bivši topnik se o čitavoj situaciji oglasio na Twitteru gdje je napisao: "Prestanite se igrati s mojim imenom, neću ga više ponavljati," uz hešteg #PutSomeRespekOnMyName.

Sanchez Watt je od 2009. do 2013. godine bio član Arsenala, a igrao je tri utakmice za slavni londonski klub, sve tri u Liga kupu. Upisao je i jedan gol za Gunnerse. Put ga je kasnije odveo u niželigaški nogomet. Inače, i na ovoj utakmici protiv East Thurrockaa, Watt je u pobjedi svog kluba Hemel Hemsteada (2:0) također bio strijelac.


Kopirati
Drag cursor here to close