Transferi

ŽNK Široki Brijeg doveo dvije nove igračice iz Tomislavgrada i Posušja

Nove igračice nisu krile zadovoljstvo što su se priključile jednom od najorganiziranijih ženskih nogometnih klubova u BiH.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2018. u 16:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ženski nogometni klub Široki Brijeg doveo je dvije nove igračice - Magdalenu Pranjić (2003. godište) iz Tomislavgrada i Mariju Čuljak (1997.) iz Posušja, potvrđeno je za Bljesak.info iz kluba.

Magdalena Pranjić je igrala u ŽNK Tomislav iz Tomislavgrada pa je zatim prešla u susjedni ŽNK Troglav 1918 gdje se razvila u odličnu krilnu igračicu izraziro dobrog centaršuta. 

Foto: ŽNK Široki Brijeg / Magdalena Pranjić

Ne krije zadovoljstvom dolaskom u Široki Brijeg gdje se pridružila duvanjskoj koloniji te je već na treninzima pokazala da će biti pravo pojačanje. Istaknula je da je sretna zbog dolaska u ovako veliki i ozbiljan klub kojemu želi pomoći da izbori plasman u Premijer ligu.

Druga igračica koja je potpisala za ŽNK Široki Brijeg, Marija Čuljak, prema riječima iz kluba, je super talentirana igračica koja zna sve s loptom te u ovaj klub dolazi kao slobodna igračica na preporuku kapetanice hrvatske ženske nogometne reprezentacije Ive Landeke, koja joj je inače rodica.

Foto: ŽNK Široki Brijeg / Marija Čuljak

Daje sve od sebe, bori se i prilagođava se. Dolazi iz Posušja a igra najviše na poziciji polušpica i špica, a obzirom da je odlična tehničarka može pomoći u u veznom redu.

Marija igra najviše na poziciji polušpice i špice te je svojom odličnom tehnikom može pomoći i suigračicama u veznom redu.

Kopirati
Drag cursor here to close