Cifra je impozantna

Znate li koliko Salah tjedno zarađuje od svih ugovora?

U studiji Harvard Business School, Abbas Issa je naveo podatke koji se odnose na njegova ukupna primanje, a ne samo plaču u Liverpoolu.
Sport / Nogomet | 02. 10. 2023. u 18:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ramy Abbas Issa, agent Mohameda Salaha, otkrio je da egipatski nogometaš na tjednoj bazi prihoduje čak 1,15 milijuna eura.

U studiji Harvard Business School, Abbas Issa je naveo podatke koji se odnose na njegova ukupna primanje, a ne samo plaću u Liverpoolu.

"Mi konzervativno procjenjujemo da će ukupan iznos koji će Mohamed prihodovati u sljedećih nekoliko godina biti između 54 i 62 milijuna eura godišnje. To bi bilo oko 1,15 milijuna eura tjedno", navodi se.

Salah je prošle godine produžio ugovor sa Liverpoolom do 2025. godine. Novim ugovorom postao je najplaćeniji igrač Liverpoola u povijesti, a pored njegove plaće od oko 24 milijuna eura godišnje, tu su i dodatni prihodi od sponzora kao što su Adidas, PepsiCo, Gucci i Aleksandrijska egipatska banka.

Ovog ljeta kružile su glasine o njegovom odlasku u Saudijsku Arabiju. Navodi se da je Al-Ittihad ponudio Liverpoolu naknadu od 200 milijuna eura, a Salahu tjednu plaću od 3 milijuna eura.

Međutim, Redsi su odbili sve ponude i Salah je ostao na Anfieldu.

Kopirati
Drag cursor here to close