Oprez u Mariboru

Zlatko Zahović: Zrinjski zaslužuje svaki respekt!

Sport / Nogomet | 23. 06. 2014. u 11:33 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I u Mariboru su zadovoljni što su dobili relativno blisko gostovanje, premda se uoči sudara sa Zrinjskim prisjećaju svojih teških dvoboja sa Željezničarom.

“Lakih protivnika nema. Svi su prvaci svojih država, a nama je zapao prvak Bosne i Hercegovine. Kada smo igrali sa Željezničarom bili smo rezultatski uspješni, ali smo imali 180 krvavih minuta borbe. Morali smo imati maksimalan pristup tada pa to očekujem i protiv Zrinjskog. Mostarski klub je u ligi pobijedio klubove s tradicijom, Sarajevo i Željezničar, što govori da se radi o odličnoj ekipi. Na domaćem terenu imaju dodatnu energiju i trebamo ući s punim respektom prema protivniku i maksimalnim angažmanom”, komentirao je ždrijeb sportski direktor Maribora Zlatko Zahović, a trener Ante Šimundža je dodao:

“Prvak BiH je ekipa koja zaslužuje poštovanje. Naša priprema će biti temeljita, a ekipu iz Mostara ćemo upoznati kroz video snimke pripremnih utakmica. Znamo da nas čeka vruća atmosfera na njihovome terenu, ali bit ćemo spremni. Dat ćemo sve od sebe da prođemo u sljedeću rundu”, kazao je Šimundža.

Kopirati
Drag cursor here to close