Plemići po prolaz

Žižović: Tko prvi postigne gol bit će bliži pobjedi

Treći put u povijesti mostarski Zrinjski igrat će u europskim natjecanjima sa slovenskim klubovima. 
Sport / Nogomet | 16. 09. 2020. u 18:01 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvaput je dosad bio protivnik Maribor, a sada prvi put ljubljanska Olimpija Nogometaši Zrinjskog u Ljubljanu su doputovali u srijedu oko podne. Put je trajao nekih 45 minuta, tako da će gosti odmorni dočekati sutrašnju utakmicu.
 
''Bilo bi bolje da igramo u Mostaru, ali Ljubljana je relativno blizu i putovanje nije bilo teško, pa nam to ne bi trebao biti minus'', kazao je trener Zrinjskog Mladen Žižović po dolasku u Ljubljanu.
 
Šef struke Plemića poveo je u glavni grad Slovenije 20 igrača, a sastav će odrediti nakon treninga na prelijepom stadionu Stožice, koji će biti u terminu sutrašnje utakmice (18.30).
 
''Najvažnije je da su svi igrači zdravi i od 20 njih koliko smo ih poveli svi ravnopravno konkuriraju za sastav. Nećemo eksperimentirati, izabrat ćemo ekipu koja će možda za neke biti očekivana. Imam još eventualno jednu dilemu, ali i nju ću otkloniti nakon zadnjeg treninga. Igrači su zdravi, raspoloženi i nadamo se najboljem, odnosno očekujemo da prođemo'', dodao je Žižović.
 
 
Olimpija nije nikakva nepoznanica nikome u Zrinjskom. Neki igrači koji su sada u Žižovićevom sastavu, poput Josipa Ćorluke, igrali su donedavno protiv njih. 
 
''Skautirali smo ih dobro, imaju igrača na koje treba obratiti pažnju, a možda možemo probati iskoristiti što ima puno novih koji nisu možda u ritmu ili uigrani s ostatkom ekipe. Bit će tvrda utakmica, tko postigne gol bit će bliže pobjedi, a nadam se da ćemo to biti mi'', zaključio je Mladen Žižović.
Kopirati
Drag cursor here to close