Raspoloženi i u punom sastavu

Žižović: Otkako je sezona počela prvi put smo ovako kompletni

Od utakmice s Differdangeom u Europskoj ligi 27. kolovoza mostarski Zrinjski imao je čak 17 dana slobodnog.
Sport / Nogomet | 11. 09. 2020. u 13:18 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Mladena Žižovića iskoristila je pauzu za pripreme u Međugorju, a koliko su radili vidjet će se u subotu. U noćnom terminu (20 sati) Plemići dočekuju Mladost, ekipu koja je baš uoči stanke povezala dvije pobjede, svoje prve u sezoni.

 ''Dolazi nam Mladost koja je, poput nas, povezala dvije pobjede i sigurno stiže raspoložena. Skupili su se nakon lošijeg otvaranja, imaju nekoliko dobrih igrača koje treba zaustaviti. Ali očekujem od nas da ispunimo potencijal koji imamo, da dođemo do tri boda i da nam to donese dobro raspoloženje za nastavak'', kaže trener Zrinjskog Mladen Žižović, dodavši kako su dobro iskoristili prvenstvenu stanku.

''Bila nam je potrebna pauza, da donesemo u miru neke odluke i napravimo analizu. Imali smo i nekoliko igrača koji nisu bili u optimalnoj formi i od njih očekujem da sada krenu uzlaznom putanjom''.

 Mladost i dalje ima najgoru gol razliku u ligi (minus 10), ali ona je rezultat lošijih utakmica u kolovozu kada su primali po pet ili šest golova.

 ''Ti porazi na početku nisu realan odraz kvalitete. Bilo je tada drugih okolnosti, prije svega posljedice virusa. Kasnije su se skupili i treba ih respektirati. Ali apsolutno je sve do nas, ako budemo pravi ne bi smjela utakmica ući u neizvjesnost. Ono što je važno je da probamo što prije dati pogodak'', dodao je Žižović.

Osim što utakmicu čekaju u dobrom raspoloženju, Plemići su i kompletni.

 ''Jedino se Miljan Škrbić žali na ozljedu, ali i njegova zahtjeva još samo koji dan odmora. Prvi put od početka sezone jednu utakmicu čekamo u skoro 100 postotnom sastavu'', zaključio je Žižović.

 Utakmica Zrinjski – Mladost igra se u subotu u 20 sati, uz prijenos na Arena Sport.

Kopirati
Drag cursor here to close