Šuškanja

Zinedine Zidane: Nedostaje li mi trenersko odijelo?

Zidane je bez trenerskog angažmana otkako je prošle godine napustio klubu Real Madrida s kojim je triput zaredom osvojio Ligu prvaka (2016. - 2018.), a u posljednje vrijeme se njegovo ime spominjalo gotovo uvijek kad bi veliki klubovi bili u potrazi.
Sport / Nogomet | 25. 10. 2022. u 11:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proslavljeni francuski reprezentativac i nogometni trener Zinedine Zidane tvrdi da će se uskoro vratiti trenerskom poslu, čime je dodatno "podgrijao" špekulacije o tome kako će upravo on naslijediti Didiera Deschampsa na dužnosti izbornika Francuske nakon ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva.

Zidane je bez trenerskog angažmana otkako je prošle godine napustio klubu Real Madrida s kojim je triput zaredom osvojio Ligu prvaka (2016. - 2018.), a u posljednje vrijeme se njegovo ime spominjalo gotovo uvijek kad bi veliki klubovi bili u potrazi za trenerom, kao što je to bio slučaj s Juventusom ili Paris Saint-Germainom, prenosi Hina.

"Nedostaje li mi trenersko odijelo? Ne, nisam toliko daleko. Pričekajmo još malo. Uskoro, uskoro", izjavio je Zidane za RMC Sport.

Zidane je u ponedjeljak bio na otkrivanju svoje nove voštane figure u pariškom muzeju Grevin, gdje će postati tek šesta osoba čiji je lik po drugi put uvršten u muzejski postav. Prije njega su tu čast imali general de Gaulle, pokojna britanska kraljica Elizabeta II., francuski pjevač Julien Clerc, glumac Pierre Richard i novinar Bernard Pivot.

Kad je uvršten prvi put 1999., Zidane je prikazan u prepoznatljivom plavom dresu francuske reprezentacije, a u novom izdanju je prikazan u trenerskom odijelu.

"Čast mi je što je moj lik izložen u muzeju Grevin, tim više što su tome pridonijeli zahtjevi posjetitelja. Vraćam se s manje kose. Ushićen sam što sam ponovno ovdje", izjavio je Zidane koji će se naći u društvu drugih nogometnih ikona: Pelea, Lionela Messija, Cristiana Ronalda, Zlatana Ibrahomovića, Kyliana Mbappea.

Kopirati
Drag cursor here to close