potvrđena kazna ronaldu

Zidane: Ronaldo će igrati 90 minuta u srijedu protiv Fiorentine

Sport / Nogomet | 22. 08. 2017. u 21:09 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Disciplinska komisija za sport Španjolskog nogometnog saveza odbila žalbu Reala po pitanju kazne za Cristiana Ronalda i potvrdila odluku ranije instance o pet utakmica zabrane igranja, Portugalac je izjavio kako ga nikad neće slomiti.

"Još jedna nerazumljiva odluka, od nepravde do nepravde, ali nikada me neće uništiti, i kao i uvijek, vratit ću se jači nego ikad, zahvaljujući svima koji su me podržali", napisao je Ronaldo na društvenim mrežama.

Što god da njegova izjava značila, jasno je da mu i dalje predstoji boravak u publici dok njegov tim bude igrao protiv Valencije, Levantea i Real Sociedada u La Ligi, a Ronaldo se svome prvom nastupu u novome prvenstvu može nadati tek 20. rujna protiv Betisa iz Seville.

S obzirom da Realov broj 7 nije sudjelovao u predsezoni, odigravši samo nekoliko minuta u Superkupu Europe i jednako tako u prvoj utakmici španjolskog Superkupa protiv Barcelone, na kojoj je i zaradio kaznu, trener Zidane želi iskoristiti Santiago Bernabéu trofej kao prostor za Ronalda kako bi poboljšao svoj fitnes, piše AS.

Susret za 38. Santiago Bernabéu trofej igraju u srijedu (23.8.2017. u 22:45) Real i Fiorentina, a Zidane kaže kako će Ronaldo dobiti 90 minuta.

Trener Reala zadovoljan je igrom svoga tima na početku sezone, kazao je novinarima uoči predstojeće utakmice s Fiorentinom, napomenuvši kako od igrača očekuje da trofej ostane na Santiago Bernabéu.

Kopirati
Drag cursor here to close