Utakmica sezone

Zidane kreće bez Modrića u El Clasicu?

U veznom redu Reala odmor će dobiti Luka Modrić ili Toni Kroos, a upada Valverde. I trener Barcelone ima nedoumica oko sastava, a prije svega jer Gerard Pique još uvijek nije na 100 posto.
Sport / Nogomet | 09. 04. 2021. u 15:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema analizama španjolskih medija, sve sugerira da će Zinedine Zidane i Ronald Koeman odustati od tradicionalnih formacija u subotnjem El Clasicu.

Ova utakmica važna je za oba kluba, jer ako Real izgubi, praktično će se oprostiti o borbe za naslov. Bude li Barca poražena, dati će priliku Atleticu da se ponovno odvoji na pristojniju udaljenost na tablici.

Realu utakmica dolazi između dva četvrtfinalna dvoboja Lige prvaka protiv Liverpoola, a Marca ističe kako bi trener Kraljeva Zinedine Zidane mogao zaigrati u formaciji 3-5-2.

Kako nema Sergija Ramosa i Raphaela Varane Francuz bi u obrani mogao zaigrati s trojkom Militao, Nacho i Mendy.

U veznom redu odmor će dobiti Luka Modrić ili Toni Kroos, a upada Valverde. Na jednom krilu priliku će dobiti Lucas, dok bi na drugom mogao zaigrati Marcelo. U napadu je siguran Benzema, a uz njega bi trebao zaigrati junak protiv Liverpoola Vinicius Junior.

I trener Barcelone ima nedoumica oko sastava, jer Gerard Pique još uvijek nije na 100 posto. Ako neće biti spreman u obrani će zaigrati Mingueza, Araujo i Lenglet. Na bekovima će biti Dest i Alba, a u sredini terena Busquets, De Jong i Pedri.

Najbliže golu Reala bit će Dembele i Messi.

Realovih 11: Courtois, Militao, Nacho, Mendy, Lucas, Casemiro, Kroos, Valverde, Marcelo, Benzema, Vinicius.

Barcinih 11: Ter Stegen, Mingueza, Araujo, Lengled, Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba, Messi, Dembele.

Kopirati
Drag cursor here to close