real pod pritiskom

Zidane: Ako ispadnemo od Wolfburga, i to je nogomet

Sport / Nogomet | 09. 04. 2016. u 08:36 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zinedine Zidane, trener nogometaša Real Madrida izjavio je da njegov sastava može spasiti sezonu ako nadoknadi zaostatak od dva gola u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka protiv Wolfsburga.

Real Madrid će danas igrati protiv Eibara u španjolskom prvenstvu, a Zidane je istakao kako ne očekuje kritike navijača.

"Ne mislim da će nas navijači loše dočekati. Znamo da ćemo u utorak igrati za sezonu i za naše navijače. Volim izazove, a vole ih i naši navijači", rekao je Zidane za španjolske medije.

Istakao je da trener u svakoj utakmici, kako je rekao, igra za svoju budućnost.

"Znam koliki je pritisak u ovom klubu. No, ne razmišljam o tome, ohrabren sam svakodnevnim poslom koji obavljam. Uvijek sam pozitivan. Ako izgubimo u utorak, to je dio nogometa. Odgovoran sam za ovaj tim i vidjet ćemo kako će biti na kraju sezone", istakao je Zidane.

Real Madrid je u srijedu u gostima izgubio od Wolfsburga sa 0:2 u prvoj utakmici, a revanš se igra u utorak u Madridu. Real trenutno zauzima treće mjesto na tabeli Premiere sa sedam bodova zaostatka za Barcelonom, sedam kola prije kraja sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close