otišli u međugorje

Željo na "rasprodaju" nakon Europe?

Sport / Nogomet | 19. 06. 2015. u 11:26 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara otputovali su danas u Međugorje gdje će se pripremati za europske nastupe. Šef stručnog stožera tima s ''Grbavice'' Milomir Odović u Hercegovini će pokušati posložiti kockice za nastup u Europskoj ligi i narednoj sezoni domaće lige.

U odnosu na prošlu sezonu u kojoj je Željezničar zauzeo drugo mjesto, u taboru ''plavih'' je bilo dosta promjena. Ekipu su napustili Juan Manuel Varea, Sead Bučan, Mladen Zeljković, Benjamin Čolić, Srđan Stanić, Eldar Hasanović i Anes Nuspahić, a stigli su Ivan Livaja, Secouba Diatta, Jovan Blagojević i Emir Hodžurda.

Ipak, spekulira se da bi nakon nastupa u Europi novu sredinu mogli napustiti kapetan i prvi golman Marijan Antolović, prvi napadač i najbolji strijelac Rijad Bajić, te lijevi bek Josip Kvesić.

Odović je uoči odlaska u Međugorje naglasio da navedena tri nogometaša sigurno neće napustiti ekipu prije nego što ''Željo'' odigra prva dva pretkola Europske lige.

Odović vjeruje da je bivši nogometaš Veleža Jovan Blagojević profil igrača kakav je nedostajao Željezničaru u prošloj sezoni, te da se nada da će Emir Hodžurda ispuniti očekivanja, sa čime bi ekipa bila kompletirana na svim pozicijama.

Kopirati
Drag cursor here to close