Uzvrat na Grbavici

Željezničar preko zagrebačke Lokomotive traži put među 24 najbolje europske ekipe

Trener Željezničara navodi da neće biti kalkulacija te da će njegovi igrači dati sve da ostvare pobjedu i prođu među 24 najbolje europske ekipe.
Sport / Nogomet | 21. 11. 2017. u 12:51 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juniori Željezničara u srijedu na Grbavici dočekuju ekipu Lokomotive iz Zagreba u uzvratnom susretu drugog kola omladinske Lige prvaka.

Prvi meč u Zagrebu završen je remijem 1:1, što Željezničaru daje prednost s obzirom na to da prvaku BiH u uzvratu odgovara i remi bez golova. No, usprkos tome, trener Željezničara Omer Joldić navodi da neće biti kalkulacija te da će njegovi igrači dati sve da ostvare pobjedu i prođu među 24 najbolje europske ekipe.

Joldić navodi da je teško igrati na rezultat 0:0 u omladinskim kategorijama, dodajući da je sama filozofija ovog tima igra za "gol više".

''Imamo dobar rezultat iz Zagreba, ali moram reći da nas čeka teških 90 minuta na Grbavici. Svi igrači su spremni i bit će u konkurenciji za prvih 11. Sutra očekujem pristup kakav su imali protiv Ludogoreca i Lokomotve u Zagrebu. Očekujemo i podršku navijača koje pozivam da ne štede grla i dlanove. Respektiramo protivnika, ali vjerujem da ćemo doći do rezultata koji nam daje prolaz među 24 ekipe u juniorskoj Ligi prvaka'', kazao je Joldić na konferenciji za novinare.

Kapetan Amir Velić ističe također da očekuje tešku utakmicu, težu od susreta odigranog u Zagrebu, ali vjeruje u plasman.

''Gledajući uvjete na terena sigurno da će biti teža. Mi smo se spremili i vjerujemo da možemo napraviti pozitivan rezultat'', kazao je Velić.

FK Željezničar je za ovaj susret u prodaju pustio 5.900 ulaznica.

Susret je na programu u srijedu od 16 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close