U-21

Zaražen izbornik Hrvatske

Hrvatska U21 vrsta trebala bi 3. rujna u kvalifikacijama za EURO igrati protiv Grčke u Varaždinu, a četiri dana poslije slijedi gostovanje u Češkoj.
Sport / Nogomet | 29. 08. 2020. u 17:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik mlade U-21 nogometne reprezentacije Igor Bišćan pozitivan je na koronavirus, dok je cijeli stručni stožer otišao u samoizolaciju, potvrdio je Hrvatski nogometni savez (HNS), prenosi Hina.

Hrvatski nogometni savez napravio je preventivno testiranje igrača i stožera A i U-21 reprezentacije te je sukladno nalazima epidemiološka služba donijela određene odluke, kaže se u priopćenju HNS-a.

Dva člana stožera mlade reprezentacije, uključujući izbornika Igora Bišćana, pozitivna su na koronavirus, ali i bez simptoma, pa zbog toga aktualni izbornik neće voditi reprezentaciju tijekom predstojećeg rujanskog okupljanja. Zbog bliskog kontakta sa zaraženima, u samoizolaciju od 14 dana moraju ići i svi drugi članovi Bišćanovog stožera, osim Renata Pilipovića.

HNS je objavio da će U21 reprezentaciju preuzeti izbornik U-17 reprezentacije Tomislav Rukavina i glavni instruktor HNS-a Petar Krpan.

Hrvatska U21 vrsta trebala bi 3. rujna u kvalifikacijama za EURO igrati protiv Grčke u Varaždinu, a četiri dana poslije slijedi gostovanje u Češkoj.

Zbog pozitivnog nalaza na koronavirus okupljanje A reprezentacije propustit će glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, koji poput Bišćana nema simptoma, ali idućih 14 dana mora provesti u samoizolaciji.

Kopirati
Drag cursor here to close