Kuda koji...

Zanimljiva migracija: Neki (ne)mogući i (ne)dogovoreni transferi nogometaša

Daily Mail piše kako će Jose Mourinho za Pogbu tražiti između 140 i 160 milijuna eura. S obzirom na sadašnju formu Francuza i na njegovu varljivu prirodu, teško je vjerovati da će Mourinho lako naći klub koji će mu platiti taj novac za Pogbu.
Sport / Nogomet | 20. 04. 2018. u 13:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Direktor Juventusa Giuseppe Marotta kaže kako postoji mogućnost povratka Alvara Morate i Paule Pogbe u redove Stare dame. On doduše ne vjeruje u povratke igrača koji jednom odu iz kluba, ali napominje kako ''uvijek postoje iznimke''.

Što se tiče Pogbe, Daily Mail piše kako će Jose Mourinho za njega tražiti između 140 i 160 milijuna eura. S obzirom na sadašnju formu Francuza i na njegovu varljivu prirodu, teško je vjerovati da će Mourinho lako naći klub koji će mu taj novac platiti za Pogbu.

I dok se United pokušava riješiti skupih igrača kao što su Pogba, Martial, Mata, Fellaini i još neki, novi prvak Engleske Manchester City ponovno će, po isteku sezone, pokušati dovesti Riyada Mahreza iz Leicestera. Kako piše The Sun, Građani očekuju da će 75 milijuna biti dovoljno za potpis alžirskog reprezentativca. Poznato je, naime, kako Pep Guardiola i dalje jednako obožava Mahreza, kao što je to i ranije činio.

Ako je vjerovati informacijama do kojih je došao Corriere dello Sport, Inter ozbiljno pregovara s Realom o povratku Matea Kovačića u Serie A. Visina odštete, kako navode, mogla bi biti oko 30 milijuna eura.

PSG bi zbog UEFA-inih pravila o financijskom fair playu mogao prodati Goncala Guedesa španjolskoj Valenciji, u kojoj se ovaj igrač trenutačno nalazi na posudbi. Cijena transfera, kako navodi Le Parisien, trebali bi biti 40 milijuna eura.

Kako javlja The Mirror, Granit Xhaka i Shkodran Mustafi na izlaznim su vratima Arsenala. Njihove zamjene trebali bi biti James Maddison iz Norwicha i Ryan Fredericks iz Fulhama.

The Daily Mail tvrdi kako je Eden Hazard iznimno zainteresiran za prelazak u Madridski Real, ukoliko ovoga ljeta kraljevski klub napusti Gareth Bale.

Turski mediji su špekulirali kako će Bernard iz ukrajinskog Šahtara prijeći u Bešiktaš, ali se u pregovorima ispostavilo kako Brazilac već ima dogovor s Interom.
Christian Benteke bi trebao napustiti Crystal Palace, jer se klub želi riješiti svog najbolje plaćenog igrača.
Također mediji pišu i kako vratar Joe Hart ostaje u West Hamu, jer u matičnom Manchester Cityju za njega nema mjesta. The Mirror navodi kako u tom slučaju Hart mora prihvatiti manju plaću od dosadašnje.

Kopirati
Drag cursor here to close