40 miljuna vrijedan igrač

Zamparini: Dybala je novi Messi

Sport / Nogomet | 27. 04. 2015. u 14:32 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik talijanskog nogometnog kluba Palermo Mauricio Zamparini opisao je svog napadača Paula Dybalu kao novog Lionela Messija.

Talentirani 21-godišnji Argentinac ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti sicilijanski klub, u kojem je sjajno odigrao sezonu i privukao interes najboljih europskih timova.

Zamparini je potvrdio da je već razgovarao sa najbogatijim talijanskim klubovima u vezi Dybalinog transfera, te da je počeo pregovore s francuskim šampionom Paris Saint-Germainom.

''Za mene je Dybala novi Messi, koji danas vrijedi oko 200 milijuna eura. Messi je kao cijeli tim, a Dybala je takav tip igrača'', kazao je predsjednik Palerma, prenose španski mediji.

Na pitanje da li će igrač otići u PSG, Zamparini je rekao da je igračev agent već išao u glavni grad Francuske i razgovarao s upavom kluba, ali sam igrač ima dvojbe u vezi odlaska u PSG.

''U kontaktu sam s predsjednikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem i smatram da bi Dybala bio odlična investicija za budućnost. Za Dybalu želim 40 milijuna eura, iako sam predsjednika PSG-a pitao za 50 milijuna'', priznao je Zamparini.

Talijanski mediji su nedavno izvijestili da je Chelsea ponudio 41 milijun eura za Palermovog napadača, dok je prvak Italije Juventus ponudio devet milijuna manje.

Dybala je u ovoj sezoni talijanske Serie A postigao 13 golova i upisao 10 asistencija.

Kopirati
Drag cursor here to close