Veznjak za veznjaka

"Zamjena" na pomolu? Ilinković se vraća u Rijeku, u Zrinjski stiže Stanić

Novi igrač Zrinjskog mogao bi postati Mato Stanić, dok bi dosadašnji igrač Plemića Silvio Ilinković trebao se vratiti u Rijeku.
Sport / Nogomet | 05. 06. 2023. u 07:59 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz HŠK Zrinjski još nema nikakve potvrde oko promjena u prvoj momčadi, ali zato s raznih strana dolaze informacije o transferima. Prema njima u Mostar bi uskoro mogao doći Mato Stanić, vezni igrač koji ima ugovor s Rijekom.

Stanića je Rijeka prošle sezone poslala na posudbu u Varaždin gdje se nije previše naigrao i skupio je samo 13 nastupa. Vezni igrač navodno je zanimljiv bh. prvaku, prije svega jer ima bosanskohercegovačko državljanstvo, a i Krunoslav Rendulić govorio je o tome kako bio htio dovesti još jednog veznog igrača.

25-godišnji Stanić potekao je u Širokom Brijegu gdje ga je kupio Dinamo koji ga je prvo slao na posudbe u Široki i Kustošiju, a onda pustio u Rijeku.

Istovremeno, u suprotnom smjeru trebao bi Silvio Ilinković, koji bi se trebao vratiti u Rijeku. Mladi Ilinković bio je važan igrač u osvajanju duple krune, a ubilježio je 34 nastupa u svim natjecanjima.

Kopirati
Drag cursor here to close